Alle leden van onze vereniging kunnen tennislessen volgen. Voor een aantal regionale professionele trainers stellen wij ons park beschikbaar.

 

Als lid maakt u rechtstreeks afspraken met deze tennisleraren.

 

U kunt op ieder niveau training volgen. Zowel jeugd als senioren, zowel beginner als gevorderde. U kunt kiezen tussen privé of groepsles. De lessen worden gegeven op verschillende doordeweekse avonden. Een lesuur duurt 50 minuten. Het seizoen is opgedeeld in een zomerserie en een winterserie. De zomerserie gaat in april van start en bestaat uit ongeveer 17 lessen. De winterserie omvat zo’n 10 lessen en start omstreeks oktober. Inschrijven voor de lessen kan via het inschrijfformulier dat door de tennisleraren voorafgaand aan iedere serie aan de leden wordt gestuurd. Op dit formulier kunt U aangeven op welke tijden U beschikbaar bent en met wie U eventueel samen in de lesgroep wilt.

 

Meer informatie is beschikbaar bij de trainers. De exacte kosten van de lessen worden ook in het inschrijfformulier vermeld. Deze hangen af van de groepsgrootte en natuurlijk het aantal lessen waaruit de serie bestaat.

 

 

De lessen vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de vereniging TV Meihoven.

 

Meer informatie is op te vragen via http://tstk.nl/

 


экспресс займ на карту онлайн займ срочно на карту микрозаймы с плохой кредитной историей